Sunday 20 September 2009

Burmas New Sham Democratic Party


Burmas New Sham Democratic Party

Med Than Shwe är falska valet 2010 bara runt hörnet trovärdighet har blivit en stor fråga. Och med goda skäl, eftersom juntan inte tyckte resultatet av valet 1990 trots att de sponsrade det. Du minns, det är valet Daw Aung San Suu Kyi och National League for Democracy vann en jordskredsseger över Than Shwe regim. Tyvärr folkets röst inte känns igen av general Than Shwe och världen sov vid ratten.
Den föreslagna valet 2010 var att ge Burma en vit tvätt eller socker glasyr och ge Than Shwe brottsliga regimen ett sken av legitimitet. Andra fördelar för valet var att ge brottsligt försumlig företag som har ignorerat internationella sanktioner som vissa andrum från den allmänna opinionen. Trovärdighet har inte varit i Than Shwe gunst och världen vet att valet är en bluff. Men trots detta faktum Than Shwe utarbetat ett nyare system i ett försök att ge sina falska val utseendet och känslan av ett verkligt val. Det kallas det demokratiska partiet och de kommer att placera en kandidat i kör för valet 2010. Snacka om ett manipulerat val. Varför ens slösa pengar på valsedlar i första hand, eftersom Than Shwe har garanterat sina generaler kommer att vinna oavsett vem som kör, utom den sanna oppositionen. När allt stämmer oppositionen är antingen i fängelse, döda eller gömmer sig så de är effektivt ur leken, så långt.
Mya Than Than Nu, dotter till U Nu, ja Yee Ba Swe, dotter till avlidne premiärministern Ba Swe, och Cho Cho Kyaw Nyein, dotter till slutet av vice premiärminister Kyaw Nyein är spjutspetsarna i denna nya försök att ge falska val av 2010 en ansiktslyftning. Har Than Shwe verkligen att han skulle glida detta ett av världens publik eller är han så dum som många av hans generaler säger att han är? Jag lämnar det öppet för debatt. Anyway, är dessa tre tjejer kommer att köra en stegvis opposition under devisen nya * Demokratiska partiet.
Med barnen i hans kumpaner driva opposition jag verkligen tvivla på dessa tjejer kommer att vilja ge upp det rika liv som de leder eller har tid för att vinna valet som Aung San Suu Kyi. Synder deras fäder kommer inte vara ett problem oavsett blod blöt historia. Etnisk rensning samt partihandel folkmord kommer inte vara ett problem antingen sedan valet 2010 kommer också att ge amnesti till generaler för alla sina avskyvärda handlingar brutalitet. Ja, blir det ett val att skåda som Than Shwe dirigerar att legitimera sin brottsliga regim. Och där sitter i FN: s Ban Ki-moon gömmer sig under soffan hoppas att allt kommer att gå bort och Pinheads som amerikanske senatorn Jim Webb som inte kan se förbi sina plånböcker.
Fixen redan i sedan juntan tvingat fram en ny och helt oacceptabelt konstitution på folket i Burma under 2008. Genom hot om död och svält Than Shwe tvingat folk att rösta ja samt bestämma valurnorna. Nothing Like BÖSSPIPA att etablera mer restriktiv och totalitära regler att hålla folk i träldom. Med de tre Stoogettes (Mya, Nej och Cho) vid rodret för det nya demokratiska partiet valet blir hån av århundradet men tyvärr har skämt kommer att vara på Burmas folk.
* Http://www.irrawaddy.org/article.php?art_id=16788
Din Djävulens advokat
Buffalohair

No comments:

Post a Comment