Friday 4 December 2009

FN: s sändebud till Burma Ibrahim Gambari Avslutar

FN: s sändebud till Burma Ibrahim Gambari Avslutar

Av alla nyheter som rör ord i Burma, Ibrahim Gambari, AOS avgång är musik för mina öron. Detta improduktivt förkastliga brott borde ha hamnat i fängelse för sin fortsatta svek Daw Aung San Suu Kyi och Burmas folk. Det var inte fråga om här pock en människa tog transplantat från Gen Than Shwe i många former varav en miljon dollar rubin och hans val av Starlets att samla stöd för regimen.
Oräkneliga besök av denna idiot av en man kom alltid tomhänt med falska förhoppningar och uppenbara lögner om hans framsteg. Andra källor har identifierats Gambari som mottagare av köld hård kontanter från Than Shwe, aos goons vid oräkneliga tillfällen som gjorde honom till åtlöje i hela Tatmadaw. Hans klandervärt beteende placeras FN mest negativt ljus i hela Asien, eftersom det var allmänt känt att han har köpt och betalat av Than Shwe, AOS illegala regim. Men ingenting redogjort för hur djupt han hade i fickan på systemet mer än pratar om sitt stöd för den illegala valet 2010 juntan kommer att ålägga Burma. Folk minns fortfarande Kofi Atta Annan och hans band av korrumperade ligister som inkasseras i FN, AOS spirande bankkonto. Så det var par för kursen när det upptäcktes att Gambari var bara en rest av den brottslighet som har blivit det nya regelverket arbete i FN. FN, AOS stöd för Världshandelsorganisationen bör också påminna om den riktning som denna gång ädla organisation är på väg. Vågar jag nämna Ban Ki-moon och hans vredesutbrott humör eller hur han har förbisett Sydkorea fortsatte AOS investeringar i Burma, oberoende av FN-sanktioner? Om Gambari är Ban, AOS peka på att det säger en del om Ban och FN och som de säger, nötter don, AOT falla långt från trädet.
Gambari Good Riddance och jag hoppas ni får en trevlig resa till helvetet tillsammans med din kamrat gen. Than Shwe sedan du var på möjliggörare av folkmord och tyranni. Under din vakande öga Than Shwe hade befogenhet att göra som han ville att folket i Burma medan du drack dyr sprit och åt lyxig mat och njöt av sällskap Showgirls. Du köpte avsiktligt tid för kriminella regimen i Burma. Dina fickor var kantad med blod det burmesiska folkets du förrådde besök med din falska och felaktiga påståenden. Och dina glänsande röda rubin bör vara ett monument över det lidande du har lagt till och medverkat i.
Tråkigt nog Ibrahim Gambari kommer snart att hitta andra fickor för att plundra varifrån han kommer i Darfur och det finns ingen fråga som han kommer att förråda lidandet för detta fattiga land också. Men vad gör världen omsorg, så att han är utom synhåll och ur sinn Det är besvärligt att moralisk grund att stå på dessa dagar, eftersom det inte var lönsamt. Mina böner är för det lidande folket i Darfur, eftersom de kommer verkligen att vara ensam varifrån Scambari dyker upp på deras dörr. Om han hjälper folket i Darfur, som han gjorde folket i Burma, de är säkra på att förgås under hans mandatperiod.
Din Devil AOS Advocate
Buffalohair

No comments:

Post a Comment